Bedre Psykiatri Odense

Vi støtter pårørende, nedbryder tabuer og kæmper for en bedre psykiatri

I Bedre Psykiatris lokalafdeling i Odense støtter vi pårørende til mennesker med psykisk sygdom eller udviklingsforstyrrelser og tilbyder et fællesskab med ligesindede. Det kan fx være, at din kære har ADHD, angst, autisme, borderline, depression, skizofreni eller en spiseforstyrrelse.

Vi arrangerer gruppeforløb, pårørendecaféer, debatmøder og foredrag og kæmper for bedre behandling i psykiatrien og for bedre støtte i kommunen og inddragelse af os pårørende. Endelig arbejder vi også med at skabe bedre forståelse for og åbenhed om, hvordan det er at have en psykisk sygdom eller sårbarhed tæt inde på livet. Både som ramt og som pårørende. Nogle af vores tilbud er målrettet pårørende. Andre er for alle interesserede.

Bedre Psykiatri er en landsforening med ca. 50 lokalafdelinger. Vi er landets største medlemsforening inden for psykiatriområdet. Jo flere medlemmer vi er, jo flere aktiviteter kan vi afholde, og jo stærkere kan vi gøre vores indflydelse gældende, så meld dig meget gerne ind, hvis du synes, vi gør et godt arbejde. Se her, hvordan du bliver medlem eller fast støtte. Som medlem får du vores tilbud og nyheder direkte i din mailboks. Du kan også følge os på Facebook, Instagram og LinkedIn og der holde dig orienteret om vores aktiviteter.

Lokalafdelingen i Odense er baseret på frivillige kræfter. Lige nu er vi et stærkt hold på 24 frivillige. Hvis du har lyst at komme med i vores fællesskab, så læs mere her

Via menuen øverst til højre kan du finde mange flere informationer om Bedre Psykiatri Odense og vores tilbud. Vi omtaler også andres tilbud, som vi finder relevante.

Ann-Marit Ulvund, formand
Bedre Psykiatri Odense

Mail: odense@bedrepsykiatri.dk