Næstved lokalafdeling

Yoga for pårørende

Som pårørende drager du sikkert omsorg for mange mennesker i din nærhed, men hvem drager omsorg for dig? 

Husker du dig selv i travle perioder, og på tidspunkter hvor det hele ser sort ud? 

Her i foråret tilbyder vi en månedlig aften med fokus på dig og dit nervesystem (den anden onsdag i hver måned), de sidste gange er:

D. 10. april
D. 8. maj 
Tid: 19.00-20.30
Adresse: Indre Vordingborgvej 3 (hjørnet af Niels Juuls vej)
Medbring: Tæppe og vand
Tilmelding til naestved@bedrepsykiatri.dk med navn og tlf. nr. (i tilfælde af aflysning), senest dagen inden kl 20.

Næstved aftenskole har givet os lov til at låne et super lækkert lokale, hvor der også er mulighed for at låne yogamåtte. 

Vi håber at du har lyst og mulighed for at tage et par timer ud af kalenderen, og gøre noget godt for dig selv! 

Underviser Puk Hyllested beskriver yogaen således: Blid yoga er en mulighed for dig til at give dig selv ro og hvile. Den yoga, jeg underviser i, er for alle og kræver ingen forudsætninger, ingen smidig krop eller udholdenhed. Jeg lægger vægt på at tage præstationen ud af yogaen og blot have fokus på at kombinere det dybe åndedræt med blide stræk og bevægelser. Du får beroliget dit nervesystem og måske endda en bedre søvn. Vi laver yoga i en lille time og runder af med en liggende kropsscanning, hvor din krop kommer ned i dyb hvile og afslapning til stille musik.  

Vi glæder os til at se dig 😊
Kender du en der kan have glæde af yoga? Så er vedkommende meget velkommen til at deltage  - med eller uden dig. Det er som altid gratis for medlemmer af Bedre Psykiatri, mens det for ikke-medlemmer koster 50 kr.