BEDRE PSYKIATRI Aalborg

Historier fra pårørende

PÅRØRENDE FORTÆLLER DERES HISTORIER

Her fortæller pårørende i Nordjylland om deres oplevelser med det kommunale system og hospitalspsykiatrien. På godt og ondt. 

Del din egen historie

Er du pårørende i Nordjylland, og har du mod på at dele dine oplevelser med andre? Så skriv til os via email pr-aalborg@bedrepsykiatri.dk. Fortæl gerne om dine erfaringer med det kommunale system og hospitalspsykiatrien, eller om andre - f.eks. familie, venner, egen læge eller skole - som spiller en vigtig rolle i sygdoms- og  behandlingsforløbet. Hvad betyder det for dig at møde empati og forståelse og at blive inddraget - eller det modsatte? 

Du kan vælge at holde din egen og familiens identitet anonym. Historierne her på siden er skrevet af de pårørende selv med deres egne ord. Bedre Psykiatri Aalborg står for redigering og layout. Du får lejlighed til at gennemse og godkende din historie, før den offentliggøres. 

 

En ung pige blev svigtet: "Hendes liv er usselt og uværdigt"

En rystende historie fortalt af en mor, der på 20. år kæmper for at blive ordentligt inddraget. Hendes datter og familien har aldrig fået ordentlig hjælp. 

Foregår i: Aalborg Kommune samt psykiatrien i Region Nordjylland. 

> Læs historien

 

Kampen med de offentlige instanser

En mor fortæller om familiens alt for lange kamp for at få udredt sønnens problemer og skaffe den rette hjælp til ham.   

Foregår i: Aalborg Kommune samt psykiatrien i Region Nordjylland.

> Læs historien

 

OCD i familien: Privat psykologhjælp gjorde en kæmpe forskel

En historie om en familie, som har klaret skærene i en meget presset situation - med hjælp fra empatiske omgivelser samt via privat psykolog   

Foregår i: En nordjysk kommune (ikke Aalborg Kommune) samt psykiatrien i Region Nordjylland.

> Læs historien