BEDRE PSYKIATRI Aalborg

Samtalegrupper for voksne

Det er hårdt at være pårørende - følelsesmæssigt, praktisk og økonomisk. Men du er ikke alene. Hver tredje dansker er pårørende til en psykisk syg, og alene i Aalborg Kommune er der omkring 60.000 pårørende.  

Mange har glæde af at deltage i en samtalegruppe for pårørende, hvor deltagerne udveksler erfaringer og støtter hinanden, ledet af en facilitator. Tilbuddet er gratis, og et gruppeforløb strækker sig typisk over 6-8 måneder. I gruppen får du et netværk med andre pårørende i samme eller lignende situation. Målet er, at du hver gang går styrket hjem. 

Vi forsøger at sammensætte samtalegrupperne ud fra forskellige fællesnævnere f.eks. samme psykiske lidelse, type af pårørende, alder på den pårørende osv. Grupperne mødes typisk i to timer én gang om måneden.  

Vil du med i en samtalegruppe? 

Vi starter nye grupper op løbende efter behov og tilgængelige ressourcer. Du kan komme med i en samtalegruppe eller komme på venteliste til en samtalegruppe ved at skrive til os. Gør meget gerne opmærksom på, hvilken type samtalegruppe du er interesseret i. Kontakt: 

Rikke Kirketerp
Email: stoette-aalborg@bedrepsykiatri.dk