BEDRE PSYKIATRI Aalborg

 


SAMTALEGRUPPER

Det er hårdt at være pårørende - følelsesmæssigt, praktisk og økonomisk. Men du er ikke alene. Hver tredje dansker er pårørende til en psykisk syg, og alene i Aalborg Kommune er der omkring 70.000 pårørende. 

Mange har glæde af at deltage i en samtalegruppe for pårørende, hvor deltagerne udveksler erfaringer og støtter hinanden under ledelse af en facilitator. Tilbuddet er gratis, og et gruppeforløb strækker sig typisk over seks måneder. I gruppen får du et netværk med andre pårørende i samme eller lignende situation. Målet er, at du hver gang går styrket hjem.

Vi forsøger at sammensætte grupperne ud fra fællesnævnere, f.eks. samme psykiske lidelse, de pårørendes alder og forhold til den syge (forældre/søskende mv.) Grupperne mødes typisk i to timer en gang om måneden.

Vil du med i en samtalegruppe?

Vi starter nye grupper op løbende efter behov og tilgængelige ressourcer. Du kan komme med i en samtalegruppe eller komme på venteliste til en samtalegruppe ved at skrive eller ringe til os. Gør meget gerne opmærksom på, hvilken type samtalegruppe du er interesseret i. Kontakt:

Sanne Stæhr Wehner
Email: stoette-aalborg@bedrepsykiatri.dk

Bemærk: Vi kan desværre kun tilbyde samtalegrupper til pårørende i Aalborg Kommune. Vi henviser til de øvrige lokalafdelinger af Bedre Psykiatri, hvis du bor uden for kommunen. 

 

"Fællesskabet er guld værd"

I denne video kan du høre pårørende Martin Mølholm fortælle om, hvordan det hjælper ham at deltage i en samtalegruppe i Aalborg: